Onze diensten

Sanitair

Sanitair

Onder sanitair valt alles wat er tijdens een nieuwbouw of renovatie van een woning geplaatst kan worden in uw badkamer, toilet, keuken en wasplaats.

Warco voorziet alle ruimten waar iemand voor zijn persoonlijke hygi├źne en pure ontspanning terecht kan.

Van retro tot modern, voor ieder wat wils!

Ventilatie

Zowel bij renovaties als nieuwbouwprojecten moet nagedacht worden over de keuze van een geschikt ventilatiesysteem. De lucht in ons huis wordt namelijk continu vervuild door schadelijke stoffen die afkomstig zijn van menselijke activiteiten, bouw- & decoratiematerialen en verwarmingstoestellen. Doordat onze woningen bovendien steeds beter geïsoleerd worden, kan de vervuilde lucht steeds moeilijker op een natuurlijke wijze ontsnappen.

Ventilatie
Centrale verwarming

Centrale verwarming

Warco is een onderneming gespecialiseerd in het plaatsen en herstellen van verwarmingsinstallaties.

Alombekend als warm en hartelijk, wil Warco dit graag letterlijk realiseren in uw woning.

Een degelijke centrale verwarmingsinstallatie bezorgt u 24/24h een zalige warmte!

Groene energie

Groene energie maakt de laatste jaren een echte opmars. De strengere eisen op vlak van energieprestaties van woningen in combinatie met bijhorende premies maken duurzame toepassingen in de woningbouw steeds interessanter.

Warco staat in voor de integratie van groene energie in uw verwarmingsinstallaties op verschillende manieren. Zo plaatst Warco zonnepanelen in combinatie met zonneboilers voor warmwaterproductie. Daarnaast plaatst Warco ook warmtepompen die op een energievriendelijke en zuinige manier zorgen voor warmte en warm water.

Groene energie

Lek, onderhoud, renovatie of nieuwbouw?

Indien u nood heeft aan 1 van onze diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

+32 56 32 34 87 OF Contacteer Ons